Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Mustgáz - a szüreti időszak egyik veszélye Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. szeptember 19.

Image A katasztrófavédelem a szüreti időszak kezdetével felhívja a lakosság figyelmét az év ezen időszakára jellemző veszélyforrásra, a mustgázmérgezésre. A gondatlanság és figyelmetlenség miatt minden évben több baleset vagy haláleset következik be országszerte.

Tovább...
 
Csaló csatornatisztítók Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. szeptember 19.
Székesfehérvár Városgondnoksága felhívja a fehérváriak figyelmét, hogy a közterületen végzett csapadékcsatorna tisztításért senki, semmilyen esetben nem kérhet pénzt a lakóktól. A csapadékcsatornák karbantartását és a víznyelők tisztítását a Városgondnokság szakemberei végzik a közterületeken.
Tovább...
 
Tovább tart az útlezárás... Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. szeptember 17.

Image Továbbra sem lehet áthajtani Székesfehérváron a Budai út Deák Ferenc utca, Gyümölcs utca közötti útszakaszon. Vasárnap hajnalban a Gránit pékség előtt csőtörés következtében az útburkolat felrepedt, felpúposodott, beszakadt, nagy mennyiségű iszap és víz került az úttestre, valamint a járdára. A rendőrség lezárta az útszakaszt a hiba elhárítása idejére.

Tovább...
 
Melléképület gyulladt ki a Nagyszebeni utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. szeptember 17.

Image Tűzesethez riasztották a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat 2012. szeptember 16-án, vasárnap délután. Székesfehérváron, a Nagyszebeni utcai családi ház udvarán egy körülbelül 3x3 méter alapterületű melléképület teljes terjedelmében égett. Az épületben nem használt bútorokat tároltak. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok a szomszédos melléképületre nem terjedtek át. Személyi sérülés nem történt.

 
Droghálózatra csaptak le Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. szeptember 14.

Image Négy kábítószer-terjesztő és tizenegy drogfogyasztó került rendőrkézre Fejérben. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, valamint az Akció Alosztály kommandósai, illetve a Készenléti Rendőrség győri bevetési egységei egyszerre, egy időben ,összesen tizenkilenc helyen tartottak házkutatást. Az akcióban összesen 68 rendőr vett részt.

Tovább...
 
Az elmúlt 24 óra eseményei Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. szeptember 13.

Image Bolti lopások, körözött bűnözők rendőrkézen, ittas vezetők előállítása - az elmúlt 24 óra eseményei Fejér megyében.

Tovább...
 
Tűzoltók mentették ki az égő házban rekedt férfit, gázpalackok robbantak Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. szeptember 12.

Image Tűzesethez riasztották a katasztrófavédelem székesfehérvári hivatásos tűzoltó egységeit tegnap kora hajnalban. Székesfehérváron, a Nagyszebeni utcában a bejelentés szerint egy családi ház szobája égett teljes terjedelmében. A tűzesethez a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat, valamint a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságról két gépjárműfecskendő kezdte meg a vonulást.

Tovább...
 
Száz emberből csak tizenöt segít vészhelyzet esetén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. szeptember 10.

Image Baleset esetén mindössze minden hatodik ember tud vagy mer segíteni a sérülteken, a bizonytalanság pedig még nagyobb visszatartó erőt jelent, mint az elsősegélynyújtási ismeretek hiánya – derül ki egy friss kutatásból. A WEBBeteg.hu egészségportál ezért – az Országos Mentőszolgálattal együttműködve – kifejlesztette az Elsősegély – Mit kell tennem? mobilalkalmazást, amely mostantól gyakorlati tanácsokkal segíthet a mentők megérkezéséig.

Tovább...
 
Teherautó elé kanyarodott egy Suzuki, a sofőr meghalt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. szeptember 10.
Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Hantoson a 6228-as és a 6217-es utak kereszteződésében, ahol egy 51 éves nagylóki férfi vesztette életét.
Tovább...
 
Példaértékű helytállásáért előléptették a székesfehérvári tűzoltót Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. szeptember 07.

Image Szabadnapos tűzoltó segített egy asszonynak kigyulladt hétvégi házának oltásában 2012. augusztus 29-én, Pákozdon. Példaértékű helytállásáért Magosi Lajos tű. alezredes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója soron kívül tű. törzsőrmesterré léptette elő Szűcs Zsolt tű. őrmestert, a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltóját.

Tovább...
 
Katasztrófavédelmi gyakorlatot tartanak Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. szeptember 07.

Image A veszélyes anyagokkal foglalkozó üzemeknél 2012. január elsejétől, az új katasztrófavédelmi törvény hatályba lépésével, négy kategóriát különböztetünk meg: felső küszöbértékű, alsó küszöbértékű és küszöbérték alatti veszélyes üzem, valamint azok, amelyek nem tartoznak a katasztrófavédelmi törvény IV. fejezetének hatálya alá. A felső küszöbértékű üzemekkel rendelkező települések önkormányzatai - ilyen Székesfehérvár is a FLAGA GÁZ Kft. működése révén - külső védelmi terv készítésére kötelezettek, amely rendelkezésre áll.

Tovább...
 
<< Első < Előző 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1189 - 1199 / 2094